OVER SPIEGELPRACHT

Spiegelpracht verkoopt unieke spiegels van J-Mirror die u geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Elke spiegel wordt speciaal voor u geproduceerd en daardoor zijn er talloze opties. Zelfs uw eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Zo weet u zeker dat onze spiegels ook uw ruimte bijzonder maken.

Bedrijfsgegevens
Adres (geen showroom):
Spiegelpracht
Van Amerongenerf 20
3907 MK VEENENDAAL

t : +31 (0) 85 060 5775
@: info@spiegelpracht.nl

KvK-nummer: 66101891
BTW-identificatienummer Nederland: NL002415261B36
(IBAN) rekeningnummer: NL41INGB0007336847


OVER j-mirror

 
J-Mirror ontwikkelt, produceert en verkoopt spiegels aan sanitairwinkels, Doe-Het-Zelf zaken, hotels, salons, winkels en particulieren.

Dankzij onze vakbekwame mensen en moderne apparatuur in een productiehal van meer dan 2000 vierkante meter, zijn we in staat om significante hoeveelheden hoogwaardige spiegels te produceren en tegelijkertijd strikte doorlooptijden te hanteren.

Sinds de oprichting van ons bedrijf heeft steeds de nadruk gelegen op het creëren van nieuwe producten. Onze spiegelcollectie bevestigt innovatie als drijfveer voor onze onderneming. Wij combineren nieuwe technologieën en sectorontwikkelingen met de inzichten van onze in-house technologen en designers.

Onze focus ligt op decoratieve LED spiegels, die in elke ruimte tot hun recht komen. J-Mirror LED spiegels verschillen sterk van LED spiegels die worden aangeboden door andere producenten. Wij bieden volledig op maat gemaakte LED spiegels aan, met een bijna eindeloze keuze aan afmetingen en designs. Een nieuwe LED-technologie maakt het mogelijk een uniform lichtoppervlak te verkrijgen, en toch een dun spiegeloppervlak te behouden.

Naast de J-Mirror LED spiegels bieden wij ook traditionele spiegels aan.

Een handige tool van deze site is de Spiegelconfigurator. Afmetingen voor ieder design kunnen op maat worden gekozen via deze tool. Een voorbeeld van hoe de spiegel eruit komt te zien wordt getoond samen met de technische eigenschappen en de daarbij behorende prijs. De Spiegelconfigurator geeft onze klanten de mogelijkheid om afmetingen en details van ieder ontwerp vrij te selecteren.