10 redenen om onze spiegel te kopen

Betaling en Verzending

Verzending
Voor verzending van onze producten maken wij gebruik van koeriersdienst met bezorging op afspraak. Alle spiegels worden met de grootste zorg verpakt, waardoor de kans op beschadiging wordt geminimaliseerd. Bij de aflevering van de spiegel dient gecontroleerd te worden of er enige schade kan worden vastgesteld aan de spiegel. Indien een breuk van de spiegel wordt vastgesteld, dan vragen wij u om de kapotte spiegel niet te accepteren. Wij zullen dan een nieuwe spiegel leveren. Het is dus belangrijk het pakket bij ontvangst onmiddellijk op beschadigingen te controleren.

Levertijd
Wij produceren op maat gemaakte spiegels waarbij zowel de afmeting als het ontwerp van de spiegel naar wens gekozen kan worden. Aangezien wij de spiegels produceren volgens uw wensen en geen spiegels op voorraad hebben, bedraagt de levertijd 3 tot 4 weken. Voor de voorraadmodellen geldt dat deze binnen 2 werkdagen worden geleverd.

Betaling
Betalingen worden gedaan via onze payment service providers 'PayPal' (www.paypal.nl) en Mollie (https://www.mollie.com/nl/). Op deze wijze garanderen wij de veilige afhandeling van betalingen via onze webshop. Ook een betaling via gewone bankoverschrijving is mogelijk.
Keurmerk webwinkel